Mikrolån

Här på smslåns finner du de bästa mikrolånen i Sverige. Vi har gjort det enkelt för dig genom att samla alla de bästa mikrolånsaktörerna online på ett ställe. Hos oss finner du de största mikrolångivarna som går igenom och värderar samt godkänner ansökningar på nolltid. Långivarna som vi listar erbjuder lån från 1 000 – 500 000 kronor utan säkerhet. De flesta av långivarna betalar också ut lånet samma dag om din ansökan inkommer under långivarens öppettider. Har du bankkonto hos någon av Sveriges vanligaste banker har du också oftast pengarna på ditt bankkonto redan inom några minuter efter din ansökan beviljats. Om du ansöker som ett mikrolån på helgen varierar det mellan de olika långivarna om du får pengarna samma dag eller på första vardagen därefter, detta förutsätter självklart att lånet blir godkänt. Beroende på belopp du lånar så blir det också olika återbetalningstider. Lån på nätet brukar sägas ha lägre återbetalningstid ju mindre belopp som lånas och därmed längre återbetalningstid om beloppet är större. Mikrolån har likt smslån ganska korta återbetalningstider så länge du inte lånar över 15 000 kronor, då kan man få längre återbetalningstider.

Mikrolån i Sverige

Mikrolån har funnits i cirka 10 år i Sverige och har sedan dess vuxit för varje år. Det blir allt vanligare att man tar snabba lån på nätet och det kallas ofta också för smslån eller smålån. Då behandling av låneansökan samt utbetalning sker väldigt snabbt gentemot traditionella banker så blir detta sätt att låna pengar allt vanligare då hastigheten för godkännande och utbetalning blir allt viktigare för oss som konsumenter. Vill man ha extra snabb behandling så finns det mikrolån som utbetalas redan samma dag. Det säger ju sig självt att det är mindre lån på nätet som beviljas och utbetalas samma dag som kallas för lån på dagen. Vi har gjort en lista ovan på långivare som ger mikrolån på dagen, samtliga är trygga och säkra men ju högre upp i listan du väljer, desto bättre anser vi att långivaren är. Valet är självklart ditt!

 

Mikrolån med betalningsanmärkning

Någon gång behöver du ett snabbt mikrolån på dagen även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Det positiva är att du fortfarande har goda chanser till att få ett beviljat mikrolån trots dina betalningsanmärkningar då många långivare erbjuder lån på nätet trots tidigare betalningsanmärkningar. Här på smslåns kan du finna de långivarna i Sverige som erbjuder dig lån på nätet trots betalningsanmärkning. Det är viktigt att veta att när en långivare godkänner din låneansökan, anser dem att du uppfyller de krav som ställs för att låna hos dem. Det betyder att istället för att basera din låneansökan på din personliga kredithistoria så kollar de istället dina nuvarande utgifter, inkomster, arbetsförhållande och liknande för att göra en mer rättvis bedömning. Så du kan ha några anmärkningar för tidigare slarv eller dålig ekonomi, detta påverkar ändå inte dina chanser i så stor utsträckning utan möjligheterna finns för att ta mikrolån på nätet ändå.